Met Liefde Uitvaart en VerzorgingOver ons….of eigenlijk over mij….

Over ons….of eigenlijk over mij….

Er is eigenlijk geen ons…..ik ben “Met Liefde Uitvaart en Verzorging”. Ik ben Amalia Angel Rodriguez (42), moeder van 3 (Jenira 19, Jayle 14 en Rafael 6) en bonusmoeder (Kreso 20). Geboren en getogen in Rotterdam en nu woonachtig in Capelle aan den IJssel.

Begin 2019 heb ik de opleiding tot Uitvaartbegeleider succesvol afgerond. Ik wilde ook meer over de verzorging weten en heb toen deelgenomen aan een verzorgingscursus. Deze cursus werd gegeven door een bedrijf die all round specialistische verzorging verricht en lichte balsemingen uitvoert. Van het Uitvaartbegeleider willen zijn kwam er opeens een zijstraat …..bij dit bedrijf kwam een vacature vrij en heb ik erop gesolliciteerd. Hier ben ik 8 maanden als assistente in dienst getreden om vervolgens de opleiding tot Thanatopracteur te volgen. Deze heb ik succesvol afgerond en mijn praktijkexamen heb ik in Schotland mogen behalen. Tot november 2022 ben ik bij dit bedrijf in dienst geweest als Thanatopracteur en heb ik enorm veel ervaring opgedaan. Alle behandelingen registreer ik en heb een kleine 1000 (lichte) balsemingen mogen uitvoeren. Het vertrouwen van de familieleden en collega uitvaartbegeleiders is groot. Ik zet mij altijd in om de overledene zo goed mogelijk te verzorgen en met raad en daad bij te staan waar nodig.

Vanaf 1 december 2022 doe ik alles vanuit mijn eigen bedrijf Met Liefde Uitvaart en Verzorging.

Ben een betrokken en zorgzaam persoon die goed luistert naar de wensen die u als familie heeft voor de uitvaart,  gedurende het moment vlak na overlijden tot na de uitvaart. Ik ben er om alle zorg uit handen te nemen, een luisterend oor te bieden en hulp bij het bepalen van de invulling van de uitvaart en het maken van keuzes. Maar ook erna sta ik nog voor u klaar voor nazorg.

De diamant in mijn logo staat voor mijn neefje en het gemis van hem om ons heen. Een diamant is voor altijd, verliest nooit schittering en zo is Alex ook altijd bij ons. Een schittering die nooit zijn licht verliest.

Ik sta graag voor u klaar wanneer u mij nodig heeft. Ben 24 uur per dag bereikbaar.

Op 1 januari 2023 verscheen het volgende interview in de rubriek: Humans of Rotterdam. Klik hier voor de link.

Vragen?

Stel ze hier

Bezoekadres

Spoorlaan 8
2908 BG Capelle aan den IJssel

Contact

0646366372
info@metliefdeuitvaartenverzorging.nl